Institucions públiques en ExpoJove

Algunes de les institucions públiques a ExpoJove ens conten perquè estan ací.

Posted by ExpoJove València on sábado, 2 de enero de 2016

Les institucions públiques valencianes col·laboren en Expojove

Més de 17.000 m2 estan dedicats a empreses públiques o amb funció pública que oferixen activitats lúdiques i educatives amb l’objeciu de donar a conéixer la seua funció als joves.

(més…)

Llegir més

_ANA8912

Una entrada d’any musical amb els ‘playbacks’ de les Falles

Comencem el 2016 amb les bateries ben carregades d’energia i l’horari ple d’espectacles musicals. L’encarregada d’inaugurar este nou any sobre l’escenari principal d’ExpoJove ha sigut la Falla Duc de Gaeta–Pobla de Farnals, que amb el playback «Bien viaje» ens ha transportat a l’univers estètic d’Alícia al país de les meravelles en la seua vessant més burtoniana. Tot això a través de mítica música de The Rocky Horror Picture Show que ha posat en peu el públic assistent a este espectacle, guanyador del segon premi en la modalitat individual infantil del concurs de playbacks de la Junta Central Fallera. La cosa no acaba ací: a més de representar dos vegades «Bien viaje», a partir de les 18:35h han tornat a prendre l’escenari amb «Hotel dulce hotel», guanyador absolut en la modalitat de grups del concurs organitzat per la Delegació d’Infantils de la JCF.

(més…)

Llegir més

Dia 5: Les Falleres Majors i les seues Corts d'Honor visiten E...

Hui hem rebut la visita de les Falleres Majors de València i les seues Corts d'Honor. Una visita en la que han aprofitat per disfrutar de les diferents activitats d'esta 34a edició d'ExpoJove.

Posted by ExpoJove València on miércoles, 30 de diciembre de 2015

Les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor visiten ExpoJove

Les 26 representants falleres compartixen una jornada en la 34a edició  d’ExpoJove a Feria Valencia.

Un clàssic en Expojove és la visita de les Falleres Majors de València  i de les seues Corts d’Honor. Després que Alicia Moreno i Sofia Soler  inauguraren el passat 26 de desembre la 34a edició d’Expojove, hui han  vingut acompanyades junt a les seues respectives Corts d’Honor, la  Vicepresidenta Primera, Montsé Catalá, i el Secretari General, Pepe  Martínez, per disfrutar de totes les activitats en un dia molt complet.

(més…)

Llegir més